ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

5 είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. FILODORO - Καλσόν Eccentrico

  FILODORO - Καλσόν Eccentrico. Διαφανές μονοκόμματο καλσόν από λύκρα, που αγκαλιάζει χαμηλά τους γοφούς. Γεωμετρικά σχέδια με ρίγες που εναλλάσσονται στο μπροστινό και πίσω μέρος του καλσόν. Χωρίς μύτη, με καβάλο που εξασφαλίζει την υγιεινή του σώματος.

  Quick View

  WishList

 2. FILODORO - Καλσόν British

  FILODORO - Καλσόν British. Διαφανές μονοκόμματο καλσόν από λύκρα, που αγκαλιάζει χαμηλά τους γοφούς. Υπέροχο tartan σχέδιο με βρεττανικό στυλ. Χωρίς μύτη, με καβάλο που εξασφαλίζει την υγιεινή του σώματος.

  Quick View

  WishList

 3. FILODORO - Καλσόν Grafic Colour

  FILODORO - Καλσόν Graphic Colour. Διαφανές μονοκόμματο καλσόν από λύκρα, που αγκαλιάζει χαμηλά τους γοφούς. Υπέροχο σχέδιο με κύκλους σε μαύρο μώβ συνδυασμό. Χωρίς μύτη, με καβάλο που εξασφαλίζει την υγιεινή του σώματος.

  Quick View

  WishList

 4. PHILIPPE MATIGNON - Καλσόν Magentique 20 Den

  Καλσόν από λύκρα 20 Den με κάθετες - οριζόντιες ρίγες και διαφάνειες. Χωρίς μύτη, με καβάλο που εξασφαλίζει την υγιεινή του σώματος. Sexy εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και μεταξένια αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 5. PHILIPPE MATIGNON - Καλσόν Attraction 30 Den

  Καλσόν από λύκρα 30 Den με διαφανές και οπάκ σπιράλ σχέδιο. Χωρίς μύτη, με καβάλο που εξασφαλίζει την υγιεινή του σώματος. Εντυπωσιακή εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και μεταξένια αίσθηση.

  Quick View

  WishList

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

5 είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση