ΜΕ ΛΑΣΤΕΞ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

4 είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. ORI - Καλσόν Body Action 20 με λαστέξ

  ORI - Καλσόν Καλσόν Body Action 20 με λαστέξ. Καλσόν 20 Den με ειδικό λαστέξ που συγκρατεί και συσφίγγει την περιοχή γύρω από τη κοιλιά και τους γλουτούς και σας χαρίζει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

  Quick View

  WishList

 2. MURA - Καλσόν Body Control 40 Den με λαστέξ

  Καλσόν από Lycra 40 Den με λαστέξ slip 100 Den. Ιδανικό για την καταπολέμιση της κυταρρύτιδας, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος χάρη στις ειδικές επίπεδες ραφες, συγκρατεί και συσφίγγει την περιοχή γύρω από τη κοιλιά και τους γλουτούς και σας χαρίζει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

  Quick View

  WishList

 3. MURA - Καλσόν Body Control 20 με λαστέξ

  Καλσόν από Lycra 20 Den με ειδικό λαστέξ slip 100 Den σε μαύρο και μπέζ χρώμα. Ιδανικό για την καταπολέμιση της κυταρρύτιδας, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος χάρη στις επίπεδες ραφες, συγκρατεί και συσφίγγει την περιοχή γύρω από τη κοιλιά και τους γλουτούς και σας χαρίζει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

  Quick View

  WishList

 4. MURA - Καλσόν Body Control 8 Den λαστέξ

  Καλσόν από Lycra 8 Den με ειδικό λαστέξ slip 100 Den. Ιδανικό για την καταπολέμιση της κυταρρύτιδας, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος χάρη στις επίπεδες ραφες, συγκρατεί και συσφίγγει την περιοχή γύρω από τη κοιλιά και τους γλουτούς και σας χαρίζει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

  Quick View

  WishList

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

4 είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση