ΚΑΛΣΟΝ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Εμφάνιση 1-24 από 32 αποτελέσματα

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. ORI - Καλσόν Oblige 40

  ORI - Καλσόν Oblige 40 Den. Καλσόν 40 Den με υπέροχη μεταξένια αίσθηση σε διάφορα χρώματα.

  Quick View

  WishList

 2. FILODORO - Καλσόν Dafne 20 Den

  FILODORO - Καλσόν Dafne 20 Den. Γυαλιστερό Καλσόν 20 Den, διαφανές για κομψά και όμορφα πόδια. Εντυπωσιακή εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και μεταξένια αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 3. FILODORO - Καλσόν Clio 50 Den

  FILODORO - Καλσόν Clio 50 Den. Καλσόν 50 Den, αδιαφανές και ιδιαίτερα απαλό, από Microfibre, Εντυπωσιακή εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και βελούδινη αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 4. FILODORO - Καλσόν Eccentrico

  FILODORO - Καλσόν Eccentrico. Διαφανές μονοκόμματο καλσόν από λύκρα, που αγκαλιάζει χαμηλά τους γοφούς. Γεωμετρικά σχέδια με ρίγες που εναλλάσσονται στο μπροστινό και πίσω μέρος του καλσόν. Χωρίς μύτη, με καβάλο που εξασφαλίζει την υγιεινή του σώματος.

  Quick View

  WishList

 5. FILODORO - Καλσόν British

  FILODORO - Καλσόν British. Διαφανές μονοκόμματο καλσόν από λύκρα, που αγκαλιάζει χαμηλά τους γοφούς. Υπέροχο tartan σχέδιο με βρεττανικό στυλ. Χωρίς μύτη, με καβάλο που εξασφαλίζει την υγιεινή του σώματος.

  Quick View

  WishList

 6. FILODORO - Καλσόν Grafic Colour

  FILODORO - Καλσόν Graphic Colour. Διαφανές μονοκόμματο καλσόν από λύκρα, που αγκαλιάζει χαμηλά τους γοφούς. Υπέροχο σχέδιο με κύκλους σε μαύρο μώβ συνδυασμό. Χωρίς μύτη, με καβάλο που εξασφαλίζει την υγιεινή του σώματος.

  Quick View

  WishList

 7. PHILIPPE MATIGNON - Καλσόν Magentique 20 Den

  Καλσόν από λύκρα 20 Den με κάθετες - οριζόντιες ρίγες και διαφάνειες. Χωρίς μύτη, με καβάλο που εξασφαλίζει την υγιεινή του σώματος. Sexy εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και μεταξένια αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 8. PHILIPPE MATIGNON - Καλσόν Attraction 30 Den

  Καλσόν από λύκρα 30 Den με διαφανές και οπάκ σπιράλ σχέδιο. Χωρίς μύτη, με καβάλο που εξασφαλίζει την υγιεινή του σώματος. Εντυπωσιακή εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και μεταξένια αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 9. PHILIPPE MATIGNON - Καλσόν Noblesse 100 Den

  Καλσόν αδιαφανές γυαλιστερό 100 Den, από Μικροφίμπρα σε μαύρο χρώμα. Πολύ ελαστικό και ανθεκτικό, σας χαρίζει τέλεια εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και βελούδινη αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 10. PHILIPPE MATIGNON - Καλσόν Dorella 40 Den

  Γυαλιστερό ημιδιαφανές Καλσόν 40 Den, από Lycra με ελαφρυά σύσφυξη σε ανθρακί χρώμα (Γραφίτης). Πολύ ελαστικό και ανθεκτικό, σας χαρίζει τέλεια εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και βελούδινη αίσθηση. 

  Quick View

  WishList

 11. MURA - Καλσόν Body Control 40 Den με λαστέξ

  Καλσόν από Lycra 40 Den με λαστέξ slip 100 Den. Ιδανικό για την καταπολέμιση της κυταρρύτιδας, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος χάρη στις ειδικές επίπεδες ραφες, συγκρατεί και συσφίγγει την περιοχή γύρω από τη κοιλιά και τους γλουτούς και σας χαρίζει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

  Quick View

  WishList

 12. MURA - Καλσόν Body Control 20 με λαστέξ

  Καλσόν από Lycra 20 Den με ειδικό λαστέξ slip 100 Den σε μαύρο και μπέζ χρώμα. Ιδανικό για την καταπολέμιση της κυταρρύτιδας, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος χάρη στις επίπεδες ραφες, συγκρατεί και συσφίγγει την περιοχή γύρω από τη κοιλιά και τους γλουτούς και σας χαρίζει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

  Quick View

  WishList

 13. MURA - Καλσόν Body Control 8 Den λαστέξ

  Καλσόν από Lycra 8 Den με ειδικό λαστέξ slip 100 Den. Ιδανικό για την καταπολέμιση της κυταρρύτιδας, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος χάρη στις επίπεδες ραφες, συγκρατεί και συσφίγγει την περιοχή γύρω από τη κοιλιά και τους γλουτούς και σας χαρίζει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

  Quick View

  WishList

 14. MURA - Dolce Vita 50 Den

  MURA - Καλσόν Dolce Vita 50 Den. Καλσόν Lycra 50 Den, αδιαφανές και ιδιαίτερα απαλό, από Microfibre, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Εντυπωσιακή εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και βελούδινη αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 15. MURA - Καλσόν Riga 20 Den

  Καλσόν 20 Den, με ρίγα στο πίσω μέρος, σε μαύρο χρώμα. Sexy εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και μεταξένια αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 16. FILODORO - Καλσόν Ninfa 20 Den

  FILODORO - Καλσόν Ninfa 20 Den. Καλσόν 20 Den, πολύ λεπτό, διαφανές και ανθεκτικό σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Εντυπωσιακή εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και μεταξένια αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 17. MURA - Καλσόν Tango 15 Den

  Καλσόν 15 Den, από Microfibre, διαφανές και πολύ απαλό σε μαύρο και μπέζ χρώμα. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, σας χαρίζει άψογη εμφάνιση και μεταξένια αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 18. ORI - Καλσόν Body Action 20 με λαστέξ

  ORI - Καλσόν Καλσόν Body Action 20 με λαστέξ. Καλσόν 20 Den με ειδικό λαστέξ που συγκρατεί και συσφίγγει την περιοχή γύρω από τη κοιλιά και τους γλουτούς και σας χαρίζει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

  Quick View

  WishList

 19. ORI - Καλσόν Avance 20 Den

  ORI - Καλσόν Avance 20 Den Silk Effect. Καλσόν 20 Den με ελαφρυά διαφάνεια που χαρίζει στο δέρμα σας μία μεταξένια αίσθηση και δίνει ένα ομοιόμορφο look.

  Quick View

  WishList

 20. ORI - Καλσόν Tredici 13

  ORI - Καλσόν Tredici 13 Den. Καλσόν 13 Den, πολύ λεπτό και ανθεκτικό, που σας χαρίζει τέλεια εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και άνεση.

  Quick View

  WishList

 21. ORI - Καλσόν Prestige 15

  ORI - Καλσόν Prestige 15 Den Nude Look. Καλσόν 15 Den, πολύ λεπτό και ανθεκτικό, που σας χαρίζει τέλεια εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και μεταξένια αίσθηση. 

  Quick View

  WishList

 22. ORI - Καλτσοδέτα Effect 20

  ORI - Καλτσοδέτα Effect 20 Den. Καλτσοδέτα 20 Den, με υπέροχη δαντέλα σε λευκό και μαύρο χρώμα. Sexy εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και μεταξένια αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 23. ORI - Καλσόν Effect Soleil 9 Den

  ORI - Καλσόν Effect Soleil 9 Den. Καλσόν 9 Den, πολύ λεπτό και ανθεκτικό σε μαύρο χρώμα. Εντυπωσιακή εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και μεταξένια αίσθηση.

  Quick View

  WishList

 24. ORI - Καλσόν Sofia 50 Den

  ORI - Καλσόν Sofia 50 Den. Καλσόν 50 Den σε μαύρο χρώμα. Εντυπωσιακή εμφάνιση, άψογη εφαρμογή και άνεση. 

  Quick View

  WishList

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Εμφάνιση 1-24 από 32 αποτελέσματα

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση