με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Μέθοδος Αντικαταβολής 

Αντικαταβολή Μετρητοίς 

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Καταβάλετε την αξία της παραγγελίας κατά την παραλαβή στον αντιπρόσωπο της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας στο χώρο σας. Η επιλογή της αντικαταβολής δεν ισχύει για παράδοση σε διευθύνσεις εκτός Ελλάδος ή διευθύνσεις όπου οι μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε δεν προσφέρουν αυτή την υπηρεσία. Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω του συστήματος πληρωμών Paypal. Το ποσό της αντικαταβολής με το οποίο επιβαρύνεστε είναι 2,50 €.

2. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover καθώς επίσης και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Desir.gr δεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover καθώς και τις Prepaid κάρτες, που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.  Το κατάστημα μας, διεξάγει τις συναλλαγές του χρησιμοποιώντας ανώτατα συστήματα Online Ασφάλειας Secure Site (SSL-128/256 bit) και ψηφιακής πιστοποίησης από τη Verisign Inc. Τα συστήματα αυτά εγγυώνται ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών. Η Verisign Inc. είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την εξασφάλιση της προστασίας των ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως. 

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας αποχωρείτε από τον δικτυακό τόπο του Desir.gr και οδηγείστε στον ασφαλή (https://) “s” (secure) δικτυακό τόπο της Alpha Bank redirect μέσα στο σύστημα της Τράπεζας Alpha Bank.

(Η διακίνηση των δεδομένων μέσω του Paycenter της Τράπεζας Alpha Bank διασφαλίζεται μέσω του πλέον εξελιγμένου πρωτοκόλλου επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) και ισχυρής κρυπτογράφησης SSL-128/256 bit, τα οποία θεωρούνται απαραβίαστα για τις εφαρμογές μέσω Διαδικτύου. Σε μια διεύθυνση URL (https://), το σημείο “s” (Secure) υποδηλώνει τη χρήση κρυπτογράφησης στη σελίδα και πιστοποιεί ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Εκεί πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν Χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Αυτή η μέθοδος προστασίας εφαρμόζεται και στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου).

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας σε καμία περίπτωση δεν γίνονται γνωστά στο Desir.gr.

3. Τραπεζική Κατάθεση / Web Banking

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει επίσης μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω Web banking. Αρχικά, προχωράτε σε κατάθεση του συνολικού χρηματικού ποσού της παραγγελίας στον λογαριασμό της επιχείρησης μας και μας αποστέλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο desir.gr@yahoo.com , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελιάς, το όνομα του καταθέτη και την  αιτιολογία της κατάθεσης. 

Προσοχή! Το όνομα του καταθέτη και ο αριθμός παραγγελίας θα πρέπει να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία.

Τράπεζα                Λογαριασμός                                         IBAN  

ALPHA BANK      920002002027577      GR9201409200920002002027577          

Λαμπίδου Κατερίνα, Γυναικεία Εσώρουχα – Έμπορος, Λεοφ. Δημοκρατίας 315, 68100,
Αλεξανδρούπολη. Τηλ 25510 32297 ΑΦΜ 040848343 ΔOY Αλεξανδρούπολης

Κατά την επιλογή πληρωμή (με κατάθεση) εφόσον η κατάθεση γίνει με επιλογή Web Banking, o καταθέτης θα πρέπει να επιλέξει τη μεταφορά τον χρημάτων να γίνει μεταφορά εντός της ιδίας Τράπεζας, στην περίπτωση που ο καταθέτης επιλέξει την μεταφορά χρημάτων από λογαριασμό άλλων τραπεζών  τα όποια έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν κάνετε μια παραγγελία και επιλέγετε πληρωμή μέσω κατάθεσης εμείς δεσμεύουμε τα προϊόντα για εσάς μέχρι να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση μη αποπληρωμής της παραγγελίας εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που καταχώρησες την παραγγελία σου η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται, και θα ενημερώσουμε με email ή sms.

4.  Κατάθεση μέσω Paypal

Το Paypal αποτελεί ένα νέο και αξιόπιστο τρόπο πραγματοποίησης ηλεκτρονικών συναλλαγών. Εφόσον διαθέτετε ένα λογαριασμό Paypal, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στο λογαριασμό μας στο Paypal. Με την επιβεβαίωση της πληρωμής σας, γίνεται η αποστολή της παραγγελίας σας.

Εάν επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο πληρωμής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 
sales@Desir.gr  ή στο 25510 32297