ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 45,00  ευρώ.

Πως θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας μου;

Σκοπός του ηλεκτρονικού καταστήματος Desir.gr είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η άμεση παράδοση των προϊόντων μας.

Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως σε μία ή δύο εργάσιμες ημέρες (δεν παραδίδουμε Σάββατο, Κυριακή και αργίες). Εφόσον η παραγγελία σας γίνει το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Βέβαια υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και παραδίδονται εντός 3-5 ημερών κατόπιν συνεννόησης. Κάνουμε παραδόσεις πανελλαδικά, στην Κύπρο εντός την ευρωζώνης και σε διεθνής προορισμούς κατόπιν συνεννόησης. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς την μεταφορική εταιρεία που θα παραδώσει την παραγγελία σας. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε χαμηλές χρεώσεις από τις μεταφορικές εταιρείες ώστε να μην επιβαρύνεται σε μεγάλο βαθμό η παραγγελία σας.

Η υπηρεσία courier της Γενική Ταχυδρομική διαθέτει tracking (ηλεκτρονική αναζήτηση αποστολής). Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε και το αντίστοιχο tracking number.

Έτσι μπορείτε να δείτε την πορεία παράδοσης του δέματος σας στην σελίδα Γενική Ταχυδρομική

και να ενημερωθείτε για την ακριβή ημέρα παράδοσης.

Όλες οι παραγγελίες σε απόθεμα αποστέλλονται εντός 24-48 ωρών. Αυτό συμβαίνει από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει εγκριθεί. Θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή μέσω sms για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, πατήστε το Εξέλιξη Παραγγελίας.

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες). Εφόσον η παραγγελία σας γίνει το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους χρόνους αποστολής και παράδοσης. Εάν η νέα ημερομηνία παράδοσης δεν σας εξυπηρετεί έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία χωρίς καμία χρέωση

Παράδοση σε διαφορετική διεύθυνση

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας σε διαφορετική διεύθυνση – από αυτή της παραγγελίας, π.χ. στην εργασία σας ή σε άλλο όνομα παραλήπτη με άλλη διεύθυνση ως δώρο (με τον ανάλογο υπολογισμό των μεταφορικών εφόσον απαιτείται), ορίζοντας τη διεύθυνση αυτή στα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας καθώς και τα στοιχεία του παραλήπτη.

Πώς θα παραλάβω την Παραγγελία μου; 

Παράδοση στο Χώρο σου με Courier

Το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες Ταχυμεταφορών για την παράδοση των παραγγελιών στο Χώρο σου σε όλη την Ελλάδα. Οι παραδόσεις γίνονται από την Γενική Ταχυδρομική. 

Αν βέβαια θέλετε μπορείτε να μας ζητήσετε να μην παραδώσει, Η υπηρεσία Courier της Γενικής Ταχυδρομικής το δέμα σε δική σας διεύθυνση αλλά να παραμείνει στα γραφεία της στην περιοχή σας από όπου μπορείτε να το παραλάβετε εσείς οι ίδιοι (το συμπληρώνετε στα σχόλια).

Πως θα ξέρω ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί;

Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στη μεταφορική εταιρεία θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail ή ένα Sms στο κινητό σας τηλέφωνο όπου θα σας ενημερώνουμε για την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης και τον αριθμό φορτωτικής(e-tracking number). Χρησιμοποιώντας τον αριθμό e-tracking μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναζητήσετε την αποστολή σας και να μάθετε την τοποθεσία όπου βρίσκετε τη συγκεκριμένη στιγμή (σελίδα: http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx).

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρία Ταχυμεταφορών και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες..

**Το Desir.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.