ΠΥΤΖΑΜΕΣ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

10 είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. VAMP - Πυτζάμα Ski καρό

  Ανδρική πυτζάμα Ski καρό από 100% βαμβάκι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε σκούρο μπλέ χρώμα, με V λαιμόκοψη, τύπωμα στο στήθος και ελαστικό μακρύ παντελόνι με κόκκινο καρό σχέδιο.

  Quick View

  WishList

 2. VAMP - Πυτζάμα βελουτέ

  Πυτζάμα Βελουτέ από 80% Βαμβάκι σε γκρί συνδυασμό. Μπλούζα μονόχρωμη με μακριά μανίκια, στρογγυλή λαιμόκοψη, τύπωμα μπροστά και μακρύ παντελόνι σε ανθρακί χρώμα. 

  Quick View

  WishList

 3. VAMP - Ανδρική πυτζάμα βελουτέ ριγέ

  Πυτζάμα βελουτέ ριγέ από 100% βελουτέ βαμβάκι. Μπλούζα με μακρυά μονόχρωμα μανίκια, V λαιμόκοψη, ριγέ σχέδιο και τσέπη στο στήθος. Μακρύ παντελόνι με λάστιχο σε σκούρο μπλέ χρώμα.

  Quick View

  WishList

 4. VAMP - Ανδρική πυτζάμα βελουτέ

  Πυτζάμα βελουτέ από 100% βελουτέ βαμβάκι. Μπλούζα σε ανοιχτό γκρί χρώμα, με μακρυά μανίκια και λάστιχο, στρογγυλή λαιμόκοψη, διακοσμητικό τύπωμα στο στήθο και μακρύ παντελόνι χωρίς λάστιχο σε σκούρο μπλέ χρώμα. Απίστευτη απαλότητα και άνεση.

  Quick View

  WishList

 5. VAMP - Πυτζάμα Bordeaux 100% βαμβάκι

  Πυτζάμα από 100% βαμβάκι σε μπορντώ χρώμα. Στρογγυλή λαιμόκοψη, μακρυά μανίκια με λάστιχο, ρίγες στους ώμους και τύπωμα στο στήθος. Μακρύ παντελόνι με λάστιχο σε ανοιχτό καφέ - γκρί χρώμα.

  Quick View

  WishList

 6. VAMP - Πυτζάμα Equality Βαμβακερή

  Νεανική πυτζάμα καρό από 100% βαμβάκι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε γκρί χρώμα, με στρογγυλή λαιμόκοψη, διακριτικό τύπωμα στο στήθος και μακρύ παντελόνι με λάστιχο στη μέση σε γκρί καρό σχέδιο.

  Quick View

  WishList

 7. VAMP - Πυτζάμα Bordeaux καρό

  Ανδρική πυτζάμα Bordeaux καρό από 100% βαμβάκι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε μπορντώ (κόκκινο ρόδο) χρώμα, με στρογγυλή λαιμόκοψη με κουμπάκια έως το στήθος, διακοσμητική ραφή στο πέτο και μακρύ παντελόνι με γκρί καρό σχέδιο.

  Quick View

  WishList

 8. VAMP - Πυτζάμα Jungle 100% βαμβάκι

  Ανδρική πυτζάμα από 100% βαμβάκι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε ανοιχτό πράσινο-τιρκουάζ χρώμα, με ρίγες στα μανίκια και διακοσμητική ραφή στο πέτο και στρογγυλή λαιμόκοψη με κουμπάκια έως το στήθος. Μακρύ παντελόνι με λάστιχο σε γκρί χρώμα.

  Quick View

  WishList

 9. VAMP - Πυτζάμα Rumba 100% Βαμβάκι

  Νεανική πυτζάμα Rumba από 100% βαμβάκι. Μπλούζα μακρυμάνικη σε κόκκινο μπορντώ χρώμα, στρογγυλή λαιμόκοψη, κουμπάκια έως το στήθος, διακριτική ραφή στο πέτο και μακρύ παντελόνι με σάστιχο σε σκούρο γκρί χρώμα. 

  Quick View

  WishList

 10. VAMP - Ανδρική πυτζάμα ριγέ

  Πυτζάμα ριγέ από 100% βαμβάκι, σε ανοιχτό γκρί χρώμα με ρίγα. Στρογγυλή λαιμόκοψη, κουμπάκια, τσέπη μπροστά, λαστιχο στη μέση και στα μανίκια και μακρύ παντελόνι.

  Quick View

  WishList

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

10 είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση