ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

6 είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. BLUEPOINT - Βερμούδα μονόχρωμη

  BLUEPOINT - Βερμούδα μονόχρωμη με λάστιχο στη μέση και τσέπες, ιδανική για μεγάλα μεγέθη και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων !

  Quick View

  WishList

 2. JOHNNY BRASCO - Μαγιό Βερμούδα Surfing Blue

  Εντυπωσιακό μαγιό βερμούδα σε λευκό και μπλέ συνδυασμό, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα που στεγνώνει εύκολα. Άνετη εφαρμογή, δύο τσεπες μπροστά και μία πίσω, εσωτερικό δίχτυ και λάστιχο με κορδόνι που ρυθμίζει.

  Quick View

  WishList

 3. JOHNNY BRASCO - Μαγιό Βερμούδα Orange Blue

  Εντυπωσιακό μαγιό βερμούδα σε υπέροχο μπλέ - πορτοκαλί συνδυασμό. Άνετη εφαρμογή, δύο τσεπες μπροστά και μία πίσω, εσωτερικό δίχτυ και λάστιχο με κορδόνι που ρυθμίζει. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα που στεγνώνει εύκολα.

  Quick View

  WishList

 4. MED - Μαγιό Βερμούδα Sergio Surf Shorts

  Mαγιό βερμούδα σε εντυπωσιακό γεωμετρικό σχέδιο και κόψιμο στο πλαί με μαύρες λεπτομέρειες.  Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα που στεγνώνει εύκολα, με εσωτερικό σλίπ και λάστιχο με κορδόνι που ρυθμίζει. Άνεση και στύλ που θα εντυπωσιάσει !

  Quick View

  WishList

 5. MED - Μαγιό Βερμούδα Mike Surf Shorts Unique Olive

  Mαγιό βερμούδα σε εντυπωσιακό army σχέδιο με πορτοκαλί - μπλέ λεπτομέρειες. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας διάτρυτο ύφασμα που στεγνώνει εύκολα, με εσωτερικό σλίπ, πίσω τσέπη και λάστιχο με κορδόνι που ρυθμίζει. Άνεση και στύλ που θα εντυπωσιάσει !

  Quick View

  WishList

 6. MED - Μαγιό Βερμούδα Aldo Surf Shorts

  Mαγιό βερμούδα σε εντυπωσιακό army σχέδιο και κόψιμο στο πλαί με μαύρες λεπτομέρειες. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα που στεγνώνει εύκολα, με εσωτερικό σλίπ, πίσω τσέπη και λάστιχο με κορδόνι που ρυθμίζει. Άνεση και στύλ που θα εντυπωσιάσει !

  Quick View

  WishList

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

6 είδη αποτελέσματα

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση